VERKKOKAUPASSAMME NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EURON TILAUKSIIN DB SCHENKERIN NOUTOPISTEISIIN 30.4.2024 ASTI!

NOPEAT TOIMITUKSET
HYVÄ HINTA-/LAATUSUHDE
LUOTETTAVA KUMPPANI
VUODESTA 2009

Classic Motorshow 6.-7.5.2023

Oy TorAFors Ab on jälleen mukana Lahdessa vuosittain järjestettävässä Classic Motorshowssa 6.-7.5.2023 - tervetuloa osastolle E19!

"Classic Motorshow on suuri suomalainen klassikkoajoneuvonäyttely. Nähtävillä on satoja menneiden vuosikymmenten klassikoita ja arkipäivän nostalgiaa, alan asiantuntijoita, merkkikerhoja, kauppiaita, kunnostajia, oheisohjelmaa ja paljon muuta.

Tapahtuma kokoaa Lahteen vuosittain noin 19 000 näyttelyvierasta ja se on muodostunut alan kevätavaukseksi. Juuri tähän näyttelyyn tulevan kesän ajokkien tähdätään valmistuvan ja tänne niillä ajellaan ajokauden ensivisiitille. Lahden ympäristön tiet täyttyvätkin näyttelyviikonloppuna klassikkoautoilijoista hienoine ajokkeineen.

Ainutlaatuista tapahtumassa on sen monipuolisuus. Classic Motorshow ei ole suunnattu vain tietyn lajin klassikkoajoneuvojen harrastajille, vaan tapahtuma kokoaa kaikki alan harrastajat yhteiseen viikonloppuun.

Näyttelyssä on vuosittain vaihtuva teema, johon paneudutaan teemahallissa. Esillä on aiheeseen liittyviä ajoneuvoja, jotka näyttelyjärjestäjä kutsuu paikalle alan harrastajien kätköistä. Vuoden 2023 teemana on Kupee on upee."

http://classicmotorshow.fi


Ostoskoriin käytetyt lahjakortit